Rólunk

NANSI, mint brand

NANSI névvel fémjelzett elitkategóriás ékszereink, magyarországi kézműves műhelyben készülnek. Minden termékünk kézzel készített, így egyedi vonásokat hordoz magában. Célunk, hogy a természet adta ásványok értékét becsempésszük a napjaink divatvilágába, ezzel megtestesítjük a tökéletes ékszert; Mely nem csak a szépségével kápráztatja el viselőjét, hanem az ásványai sajátos gyógyító hatásainak révén hozzájárulnak a szellemi, a mentális, a lelki és a testi egyensúly fenntartásához.

Ékszereinket ezüst és aranyozott kiegészítőkkel ruházzuk fel, így a modern, minimalista megjelenés egy finom eleganciával párosul.

NANSI - The beauty is yours -

A NANSI-nél egyedi tervezésű ékszerek és kiegészítők megalkotása a cél, amelyek megkülönböztetik magukat a normától. Az általunk használt ásványok és kiegészítők életútjai mind visszakereshetőek; lelőhelyeikről informálódhatnak kollégáinknál.

Az általunk használt kiváló minőségű anyagok, elhozza viselőjének az ásványok hírhedt hatásait. Tervezőcsapatunk fantáziája és egyedülállóan tehetséges kézművesei, a szemet gyönyörködtető kollekciókat prezentálja; Ez olyan látványt eredményez, mely azonnal felismerhetővé teszi, mint NANSI alkotás.

Márkánk élete akkor kezdődött, amikor a tulajdonosok szeretett gyermekeikkel gyöngyfűzéssel töltötték közösen idejüket. Ekkor az édesanyának a boldog együtt töltött idő alatt a gondolataiban a jövő képkockái villantak be. Látva, hogy a kis fagyöngyöket helyettesíteni lehet a testre ható értékes féldrágakövekkel, így még aznap éjjel férjével elhatározták, hogy egy új korszakot nyitnak az ékszerek világában. Ezen korszak kiteljesedik a modern divatvilág és a természettudomány színterein.

A keleti és nyugati kultúrák ötvözetéből megszületett az elbűvölő NANSI márka.

NANSI vonzerejét a színek és a finom vonások összhangja eredményezi.Csapatunk mindig törekszik arra, hogy az ékszer méltó legyen viselőjéhez, és hozzájáruljon a testi és lelki egyensúly fenntartásához.Hisszük, hogy viselőjét büszkeség tölti el, mikor rápillant csuklóján ékeskedő ékszerére, és így mosolyt csalhatunk arcára.

Az ásványok sétányai és utcái kiállták az idő próbáját, és számtalan vásárló és eladó otthona volt évszázadok óta. Mindennek a középpontjában az áll, hogy a legfinomabb drágakövekből készített ékszereket a világ minden táján gyógyító eszközként használják. A NANSI hű marad történelmi a gyökerekhez, az ásványok adta dicsőségek fenntartásához. Tiszteletben tartjuk a múlt örökségét, miközben a divat jövőjének úttörőjeként járunk el. Ha többet szeretne megtudni rólunk, kövesd közösségi oldalunkat, barangolj termékeink között. Fedezd fel különleges ásványainkat, a makramé világát és zárd szívedbe a természet adta értékeket. 

Köszöntünk a NANSI weboldalán!

NANSI - Ásvány karkötő
Mátrai Balázs
Ásványok világa

A NANSIVERSE